torsdag 25 december 2008

jul pa svenskt vis i Australien

Hello!
Nu har julen paserat och det har varit en valdigt annorlunda jul , om man jamfor med alla de andra man upplevt. Vi akte hem till Proppen och madde och hennes familj for att kaka jul middag med bl.a "omformaterade" hamburgare till kottbullar, potatisgratang , korv, sill och de mesta som skall vara med p[ ett julbord :)
Sedan spelade vi julklapps spelet och jag fick en kortlek med austarlien pa, en grillvante och ett forklade med Australen pa och en shopping bag. Sen fick jag en poket bok pa japanska utav Madde och Proppen som de hade hittat pa hotellet, de tyckte dom var jatte kul att ge bort.

Vi har fatt en jattehemsk rumskamrat, som vi kallar "bollen" hon ar typ 45/50 art och ar helt rund som en boll, hon ar helt dum i huvudet och snarkar helt sjukt mycket och haller alla andra vakna i rummet.

Dagen innan jul var vi pa Manly Beach och solade och badade i jattehoga vagor, det var jatte kul, fick oss att borja tanka pa varan surfkurs som naramar sig.
Vi har ocksa fixat ett boende fran 28:de till den 2:e som vi har sakbat boende, pa ett vad ser ut att var ett jattefint hostell, med eget badrum och bar atre sangar i , jatteskont o slippa hoga snarkningar fran bollar.
Imorgon borjar den jatte stora rean har i Sydney och da skall vi stalla klockorna tidigt och sta i startgropparna for en heldags shopping. Kanske bvblir det en avslutande fish& chips pa maddes jobb. Vi kanska skall ut sen efter ocksa, det beror pa hur Proppen mar, for hon har blivit jattesjuk och kan knappt ata och har massa feber. Hoppas hon mar battre snart ...
Hoppas niu har det bra dar hemma :)

Massa pussar o kramar Moa !!!!!

Inga kommentarer: