lördag 27 december 2008

Boxingday sale!!

hej!
Igar var vi pa ungefar arets storsta rea, boxinngday sale, ja och det ar da som sverigesd mellandagsrea i stort sett. Jag fyndade bla. lite shorts och trojor. Sedan kakaade vi thai mat, for 5 dollar, alltsa ca., 30 svenska kronor, och det var skitgott.
Sedanm akte vi till Mosman med Maddeo Proppen och vi akte tillstarnden och solade. Det var slitvarmt denna dagen. Sedan at vi mat pa MAddes fich and chpis stalle, med massa extrasas vi fick gratis fran henne. Sedan gick vi ut pa kvallen till Kings Cross, med det blev ingen lang ute kvall, jag o madde madde namligen inte sa bra.
Sa vi kom hem vid 2 bara.

Halv 4 i natt gick brandlarmet pa vandrar hemmet och alla fick ga ut io bar nattklasder,. det var nan idiot som hade rokat pa rummet.

Idag har vi bara chillat, vi at frukost pa ett pannkaks stalle hurt gott som helst, bed grillad banan, gradde, cho9kladglass, valnotter och ameriokanska pannkakor. det var det godaste jag nogonsin atit tror jag.

Iag var vi ute o shoppade lite och tagit en ol p[ Scary Canarien, grann puben till Hostellet.
Imorgon skall viflyttat till ett annat hostel, sa vi har packat alla vara grejjer nu. Det skall bli skont att fa ett eget rum.
Hoppas ni har det bar det har hemma !! \

Pussar o Kramar Moa !!!

Inga kommentarer: